Gesztenye Vendégház Kapcsolat

A Dunakanyar Magyarország egyik legváltozatosabb vidéke: a Börzsöny-hegység és a Duna által közrefogott részeken fekszik Nagymaros városa, ami kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. Vendégházunk a város peremén fekszik alig pár lépésre az erdőtől, így jó kiindulópont egy túrához, de a folyóhoz sem tart sok ideig lesétálni. 

A hűvösebb évszakokban csendesebb elvonulásra számíthatsz, a melegebb hónapokban azonban felpezsdül a környék-a látnivalókon kívül számos program közül választhatsz, ha erre jársz! Fedezd fel a Dunakanyar eddig nem ismer szegleteit és utána pihenj meg nálunk!

NTAK regszitrációs szám: MA19015275
Szálláshely típusa: magán szálláshely szolgáltató

Megközelítés

Nagymaros a Dunakanyarban, a Duna bal partján, a Börzsöny lábánál fekszik, szemben Visegráddal és a visegrádi várral. Megközelíthető vasúton a Budapest-Szob fővonalon, óránkénti zónázó járattal Nagymaros-Visegrád állomáson leszállva. Gyalogosan a házikó az állomástól mintegy húsz percre található gyalogosan.

Ha gépjárművel jön Budapestről a legegyszerűbben a 2/A autóútról Vácnál letérve a 12-es főútvonalon keresztül érheted el a várost.

Érkezése előtt elküldünk egy itinert az általunk javasolt legkönnyebb megközelítési lehetőséggel!